За нас

Почитувани,

gumigumi.mk претставува интернет продавница за продажба првенствено на гуми за автомобили, џипови и полутоварни возила од следните производители:

  • Sava
  • Fulda
  • Dunlop
  • Goodyear
  • Cooper Starfire

gumigumi.mk Ви овозможува на брз, лесен и сигурен начин да направите купување на нови гуми. Со купување на гумите, Вие добивате

  • БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ –  за Скопје или
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО СЕКОЈ ГРАД И НАСЕЛЕНО МЕСТО во Македонија.

 

Веб страната поседува највисоко ниво на безбедност – SSL серификат , со што личните податоци се секогаш сигурни и заштитени. Плаќањето на производите се прави на врата, при подигање на призводите или после направената монтажа и балансирање во овластениот салон во Скопје, со тоа се зголемува сигурноста од измами и недоверби.

Со почит

gumigumi.mk

078 500 485