Рекламација

Рекламација на производ

Во случај на незадоволство од производите (пневматиците), имате можност за замена или враќање во рок од 7 дена од приемот. При враќање на производите, Вашите пари ќе ви бидат вратени. Трошоците за испорака при враќање се на товар на купувачот.

Рекламација на производ се уважува доколку производите се немонтирани и неупотребувани.

Ако производите се со одреден дефект, за кој што важат условите за гаранција, ве молиме контактирајте не на следниот е-маил:

info@gumigumi.mk или на следниот тел. број: 078 500 485.

При искажување на рекламација или активирање на гаранцијата, потребно е да се знае бројот на нарачка кој се наоѓа на фактурата испратена на вашата е-маил адреса, после комплетирање на нарачката.